top of page

Onze voorgangers

Voorgaanden en gastsprekers

Naast onze vaste voorgangers, kennen wij voorgangers die lid zijn van Silo en gastsprekers.

Paul.jpeg

Ds. Paul Egberts

Paul Egberts (1954) studeerde theologie en was tijdens zijn studietijd lid van Silo. Na 10 jaar voorganger te zijn geweest van Baptistengemeente Utrecht-Noord (tegenwoordig ‘De Rank’) is hij met zijn vrouw een grafisch bedrijf begonnen.

Kirsten-Timmer-IMG_8187.jpeg

Ds. Kirsten Timmer-Groeneweg

Kirsten Timmer-Groeneweg is samen met Dorothée enige jaren lid van Silo. Na theologische opleidingen in Nederland en de Verenigde Staten en een carrière in het voortgezet onderwijs, is zij nu geestelijk verzorger in haar eigen praktijk Aan Uw Zijde. Daarnaast werkt zij als geestelijk verzorger bij verpleeghuizen in Purmerend.

Hans-Baas-IMG_8210kopie.jpeg

Hans Baas

Hans Baas studeerde theologie in Utrecht, aanvankelijk aan de universiteit van Utrecht en het seminarium, later in deeltijd aan het Nederlands Bijbel Instituut.

Jaap-Boeschoten-IMG_8180.jpeg

Jaap Boeschoten

Jaap Boeschoten is sinds 1968 lid van Silo. Na de pedagogische academie studeerde hij theologie en werd docent godsdienst in het voortgezet onderwijs en werd daarna conrector. In juli 2018 ging hij met pensioen. Jaap was jarenlang leider van ‘Groep Silo’, de Nieuwe Cantorij en nu van de Bunnikse Cantorij.

Arjan-Noordhoek.jpeg

Ds. Arjan Noordhoek (voorganger emeritus Silo)

Arjan Noordhoek was 14 jaar voorganger van Silo naast zijn werk als geestelijk verzorger in gevangenissen. Dat werk heeft hij 38 jaar gedaan tot zijn pensioen in 2018, o.a. in het Pieter Baan Centrum in Utrecht.

Wout-Huizing-IMG_8203kopie.jpeg

Ds. Wout Huizing

Wout Huizing is werkzaam als docent aan het Baptisten Seminarium en als stafmedewerker van de christelijke vereniging van zorgaanbieders, Reliëf. Hij is lid van de baptisten gemeente Den Haag, waar hij van 1985 – 1993 voorganger was. Daarvóór liep hij voor zijn studie theologie stage in o.a. Utrecht- Silo en zong hij mee in enkele musicals van groep Silo.

Voorgangers in bijzondere dienst

Wij hebben voorgangers in bijzondere dienst beroepen. Deze voorgangers staan wij af voor hun dagelijkse werk als geestelijk verzorger.

bottom of page